Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Octavian Begu

6 Ianuarie 2020
Vizualizari: 915
Comentează add

Trei dintre filmele nominalizate pentru cea mai bună dramă sunt produse de reţeaua Netflix

Gala "Globurilor de Aur"

octavian-begu

 

Up-date ora 4.00: Sud-coreeanul Bong Joon-ho a câştigat la categoria filmelor străine, cu comedia neagră "Parazitul", premiată deja cu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes. Serialul TV Succesiunea a primit Globul de aur la categoria Dramă, potrivit blogului galei.

Ştire iniţială: La Los Angeles începe, peste câteva ore, cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur, ceremonie care dă startul sezonului marilor premii cinematografice de la Hollywood.

Reţeaua Netflix a produs trei dintre filmele nominalizate pentru cea mai bună dramă, respectiv "Irlandezul", "Povestea unei căsătorii" şi "Cei doi Papi". La acest trofeu mai concurează lungmetrajele "1917" şi "Joker".

Regizorul Quentin Tarantino este considerat favorit la Globul de Aur pentru cea mai bună comedie, cu "A fost odată.. în Hollywood", iar, pentru rolul secundar din acest film, Brad Pitt este şi el considerat favorit, în timp ce pentru rolul principal masculin într-o dramă se detaşează Joaquin Phoenix, cu interpretarea din "Joker".

Renée Zellweger este considerată marea favorită la premiul pentru un rol principal într-o dramă, cu cel din "Judy".

La categoria filmelor străine, sud-coreeanul Bong Joon-ho, este văzut câştigător cu comedia neagră "Parazitul", premiată deja cu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes. La Globul de Aur pentru regie, Joon-ho concurează cu Sam Mendes, Quentin Tarantino, Martin Scorsese şi Todd Phillips. 


Etichete Quentin TarantinoHollywoodNetflixJokerRenée ZellwegerJudyBong Joon-hoSam MendesMartin ScorseseTodd PhillipsBrad PittCannes

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live