Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Octombrie 2020
Vizualizari: 268
Comentează add

Gabriela Firea: Dacă cineva îmi dorește capul, eu îl pun pe tipsie cu drag

radiojurnal

 Gabriela Firea. Foto: Arhivă.

Primarul general în funcţie al capitalei, Gabriela Firea, afirmă că în toată perioada de campanie şi precampanie Guvernul a oprit intenţionat apa caldă în Bucureşti, pentru ca populaţia să-i devină ostilă.

Gabriela Firea a anunţat la sediul central al PSD, înainte de o reuniune a partidului, că va depune o plângere la Parchet pe tema „viciilor” de la alegerile din Bucureşti. Potrivit acesteia, 65.000 de voturi, adică 10% din totalul buletinelor de vot din capitală, au fost declarate nule, fapt care, în opinia sa, este de neacceptat.

Există şi multe procese verbale modificate cu carioca şi pline de neconcordanţe, a mai spus Gabriela Firea, care este prim-vicepreşedinte PSD şi care participă la reuniunea conducerii partidului dedicată analizei rezultatelor la recentele alegeri locale.

Gabriela Firea: Cei care au câștigat, bravo lor, felicitări, vor fi avansați! În legătură cu cei care au pierdut, cu siguranță, în cazul tuturor formațiunilor politice, deci și la noi, se va face o analiză a contextului în care au pierdut. În ceea ce privește municipiul București, am dublat, atât eu cât și colegii mei de la sectore, scorul de la europarlamentare care a fost 16%. Acum am avut un scor politic de 33% la Consiliul General și 38% la primarul general, dar nu este nicio problemă. Dacă cineva îmi dorește capul, eu îl pun pe tipsie cu drag. Eu nu m-am agățat niciodată de funcții și ar fi ultimul lucru pe care l-aș face.
 
(PH)
 

Etichete Gabriela FireaalegeriPSD(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live