Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Septembrie 2018
Vizualizari: 983
Comentează add

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a adus astăzi din nou critici la adresa liderului PSD Liviu Dragnea şi a modului în care este condus Partidul Social Democrat.

Gabriela Firea, critici la adresa liderului PSD Liviu Dragnea

radiojurnal

Gabriela Firea  Foto: Arhivă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a adus astăzi din nou critici la adresa liderului PSD Liviu Dragnea şi a modului în care este condus Partidul Social Democrat.

Ea spune că, în ultimele zile, după luările sale de poziţie pe această temă, a devenit ţinta unei campanii de dezinformare şi a respins afirmaţiile că ar acţiona împotriva PSD sau că ar fi un purtător de cuvânt al celor care se opun amnistiei şi graţierii.

Primarul general şi-a exprimat şi nemulţumirea faţă de colaborarea cu autorităţile centrale şi a afirmat că relaţia deficitară cu acestea constituie cauza principală a unor probleme importante cu care se confruntă Bucureştiul.

Gabriela Firea: Ce solicităm Guvernului? Asigurarea cesiunii sau a subrogării creanţelor deţinute de ANAF împotriva ELCEN, votarea planului de reorganizare a ELCEN de către ANAF. Dacă la şedinţa Adunării creditorilor, din data de 24 septembrie, nu se va da vot pe plan, ELCEN intră în faliment cu consecinţe dezastruoase pentru termoficarea din Capitală, plafonarea preţului la gaze naturale, deoarece preţurile de achiziţie a gazelor naturale sunt în continuă creştere, ceea ce va pune presiune pe bucureşteni. Nu s-au făcut suficiente depozite la nivel naţional. Ajustarea raporturilor preţurilor la gazele naturale plătite de clienţii casnici şi de către clienţii industriali, modificarea structurii tarifului de producere, transport şi distribuţie a agentului termic.


Etichete FireaDragneacritici

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live