Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Februarie 2021
Vizualizari: 375
Comentează add

Gabriel Firea: Acuzații privind situația de la Consiliul local al sect. 1

radiojurnal

  Gabriela Firea. Foto: Arhivă.

Şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1 din Bucureşti nu s-a putut desfăşura din lipsă de cvorum.
 
Convocată de reprezentanţii PSD, singurii care s-au prezentat, de altfel, şedinţa avea pe ordinea de zi un proiect de abrogare a hotărârii de săptămâna trecută prin care s-a tăiat finanţarea a patru mari spitale din subordinea Primăriei Sectorului 1. Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, spune că prin refuzul de a participa la şedinţa de astăzi, reprezentanţii puterii au dat dovadă de lipsă de respect faţă de cetăţeni:   
 
Gabriela Firea: Am vrut să dăm ocazia colegilor consilieri de la PNL, USR-PLUS și PMP să ia atitudine față de această inițiativă a doamnei primar de la Sectorul 1 și anume de a lăsa în aer, practic, din punct de vedere financiar, patru mari spitale din capitală, dar și din țară. Nu s-au prezentat, ne pare foarte rău că acesta este răspunsul consilierilor PNL, USR-PLUS și PMP față de cetățeni, față de cei care i-au votat. Aceștia ar fi avut nevoie ca ei să îndrepte eroarea de săptămâna trecută.
 
Realizator: Joia trecută, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirma că prin acea hotărâre de consiliu nu s-a tăiat finanţarea, ci s-a intrat în legalitate în privinţa spitalelor, prin respectarea unei decizii mai vechi a Curţii de Conturi.
 
(PH)

Etichete Şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1sector 1primaria sectorului 1Clotilde ArmandGabriel Firea(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live