Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Martie 2016
Vizualizari: 1006
Comentează add

Procedura de insolvenţă ar putea reprezenta o soluţie pentru TVR - este de părere şi deputatul PNL, Gheorghe Ialomiţianu.

G. Ialomițianu: Procedura de insolvenţă ar putea fi o soluţie pentru TVR

radiojurnal

Gheorghe Ialomiţianu. Foto: ialomitianu.ro.

Televiziunea publică va intra în insolvenţă - afirmă preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

El a precizat, săptămâna trecută, că Legea de funcţionare a TVR va fi modificată în procedură de urgenţă, astfel încât instituţia să poată solicita începerea procedurilor.

Până astăzi, Senatul ar fi urmat să pregătească o serie de măsuri legislative în acest sens, mai spune preşedintele Senatului.

Procedura de insolvenţă ar putea reprezenta o soluţie pentru Televiziunea publică, este de părere şi deputatul PNL, Gheorghe Ialomiţianu, membru al Comisiei de buget.

În opinia sa, măsura trebuie însoţită de un program de restructurare susţinut financiar de guvern. Ialomiţianu susţine că propunerea legislativă a senatorului PSD, Georgică Severin, de modificare a legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice, nu poate rezolva problemele financiare ale TVR:  

Gheorghe Ialomiţianu: "Nu rezolvă problema Societăţii Române de Televiziune pentru că societatea are nevoie de resurse financiare, pentru că are datorii foarte mari. Mai mult încurcă, şi încurcă şi Societatea de Radio, care merge bine, adică funcţionează normal şi nu are probleme financiare. Fac apel la colegii de la PSD să nu stricăm ceea ce merge bine la Societatea Radio".


Etichete procedura de insolventatvr insolventadeputat pnl gheorghe ialomitianusolutiesenatcalin popescu tariceanusrrpsdgeorgica severin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live