Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Septembrie 2019
Vizualizari: 829
Comentează add

Furnizarea cu apă în municipiul Bacău va fi reluată sâmbătă, în urma celei mai recente avarii care a afectat zona.

Furnizarea cu apă în municipiul Bacău va fi reluată

radiojurnal

Furnizarea cu apă în municipiul Bacău va fi reluată mâine, anunţă compania responsabilă cu remedierea celei mai recente avarii care a afectat zona. Lucrările de reparaţii sunt pe ultima sută de metri astfel că în scurt timp se va putea proceda la umplerea conductei de aducţiune. Avaria s-a petrecut ieri, la prânz, şi a lăsat o mare parte a Bacăului fără apă. Este vorba de o defecţiune pe conducta de aducţiune, Valea Uzului-Bacău pe tronsonul nereabilitat, în lungime de 23 de km. Corespondentul RRA, Gabriel Pop transmite.
Reporter: Conducerea Companiei Regionale de Apă Bacău dă asigurări locuitorilor municipiului că mâine, 14 septembrie, vor avea din nou apă la robinet. Nina Chiper, director general CRAB.
Nina Chiper: În ceea ce priveşte avaria la conducta de aducţiune Valea Uzului-Baraţi, pot spune că suntem în etapa finală de remediere a avariei, respectiv la procedura de sudură. O vom finaliza, probabil că, până în jurul prânzului, urmând ca în jurul orei două să începem procedura de umplere a conductei de aducţiune. O asemenea manevră de umplere a conductei pe tronsonul Stejarul-Baraţi ar trebui să dureze undeva la maxim 24 de ore.
Reporter: Compania Regională Bacău intenţionează, în următoarea perioadă, reabilitarea tronsonului de 23 de km cu banii europeni. În acest moment, pierderile de pe reţeaua de apă a municipiului Bacău depăşesc 60%.
 


Etichete Gabriel Popapa Bacau

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live