Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

George-Cristian Matei, Piteşti

26 Februarie 2017
Vizualizari: 1381
Comentează add

Toți cei patru veterani vizitați au vârste de peste 100 de de ani.

FOTO: Veteranii centenari din Argeș, vizitați de elevi și oficiali militari

george-cristian-matei-pitesti

Foto: George Matei.

Veteranii de război din Argeș vizitați de reprezentanții Ministerului și elevi militari

O echipă formată din ofiţeri ai Direcţiei Calitatea vieţii personalului din Departamentul pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică al Ministerului Apărării Naţionale şi din elevi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,BASARAB I” din Piteşti s-a întâlnit cu patru veterani de război din județul Argeș.

Toți patru au vârste de peste 100 de de ani.

Primul vizitat, în cadrul acestei acțiuni a Ministerului Apărării ce are drept scop promovarea istoriei adevărate în rândul copiilor și tinerilor, a fost general de brigadă în retragere Năstase Constantin din Mioveni, în vârstă de 102 ani.

Au urmat în ordine, Zanfirescu Alexandru, 104 ani, Deaconul Gheorghe, 102 ani, și Mihăilă Dumitru care împlinește anul acesta 102 ani.

Oficialii Ministerului Apărării au oferit fiecărui veteran de război câte un buchet de flori, un cadou simbolic şi câte o diplomă de excelenţă din partea Secretarului de Stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului şi a comandantului Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,BASARABI”.


Etichete VeteranicentenariArgeșgeneral de brigadă în retragere Năstase ConstantinZanfirescu Alexandru104 aniDeaconul Gheorghe102 aniMihăilă Dumitruelevi și oficiali militari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live