Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Noiembrie 2016
Vizualizari: 890
Comentează add

Cea de-a patra zi a Târgului internaţional Gaudeamus Carte de învăţătură, organizat de Radio România, îşi aşteaptă şi astăzi, până la ora 20:00, vizitatorii, la complexul Romexpo.

FOTO: Târgul Gaudeamus - lansări de carte

radiojurnal

Foto: Alexandru Dolea.

Cea de-a patra zi a Târgului internaţional Gaudeamus Carte de învăţătură, organizat de Radio România, îşi aşteaptă şi astăzi, până la ora 20:00, vizitatorii, la complexul Romexpo, cu zeci de lansări de carte la standurile editurilor.

La ora 13.00 a fost lansată seria "Doi într-o carte" de Gheorghe Crăciun.

Pentru cei interesaţi de domeniul diplomaţiei, Editura Universitară a lansat la aceeași oră lucrarea "Relaţii internaţionale şi diplomaţie. Între teorie şi practică", semnată de Elena Chiriţă.

Cu puţin timp în urmă, actriţa Olga Delia Mateescu a lansat volumul "Teatru".

Olga Delia Mateescu: Lansarea de astăzi a fost neaşteptat de caldă, nu m-am aşteptat totuşi să fie atâta lume, mai ales că teatrul nu este citit, nu este iubit de cititori. Acest volum are cinci piese, cinci comedii, dintre care două deja se joacă şi au succes la Teatrul Coquette.

Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură se va încheia mâine, când vor fi decernate şi trofeele celei de-a 23-a ediţii.


Etichete Târgul Gaudeamuslansări de carte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live