Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Aprilie 2018
Vizualizari: 1052
Comentează add

11 dosare penale au fost întocmite în urma incidentelor de la meciul de sâmbătă seara dintre Steaua şi Rapid din Liga a IV-a de fotbal.

Fotbal: 11 dosare penale după meciul Steaua - Rapid

radiojurnal

Incidente in tribune intre galerii la meciul de fotbal dintre Steaua şi Rapid din Liga a IV-a de fotbal, Bucuresti, 14 aprilie 2018. Foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO.

11 dosare penale au fost întocmite în urma incidentelor de la meciul de aseară dintre Steaua şi Rapid din Liga a IV-a de fotbal.

Jandarmeria Capitalei a dat și aproape 80 de amenzi în valoare totală de peste 42.000 de lei.

Sancțiunile au fost pentru participarea şi provocarea de scandal, pătrunderea pe suprafaţa de joc sau injurii şi săvârşirea de acte şi gesturi obscene.

57 de persoane au primit interdicţie de acces la competiţii sportive pe o perioadă de șase luni sau un an.

Organizatorul meciului şi firma de securitate au fost primit amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare, pentru că nu au asigurat condițiile de siguranţă pentru spectatori.

Jandarmii au evacuat câteva sute de fani, după o încăierare între galerii la Arena Națională, unde a avut loc un meci de fotbal intre echipele bucurestene Rapid și Steaua. Meciul a fost întrerupt pentru patru minute în prima repriză din cauza incidentelor dintre suporterii celor două formaţii.


Etichete fotbalincidentesteauarapid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live