Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

27 Decembrie 2021
Vizualizari: 589
Comentează add

Fostul șef al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman a fost trimis în judecată de procurorii DNA.

Fostul șef al Serviciului Permise Teleorman, trimis în judecată pentru mită

 Foto: arhivă

Stelian Lupu, fostul șef al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, alături de alți doi foști ofițeri de poliție din același serviciu, într-un dosar în care sunt acuzați că ar fi luat mită pentru promovarea unor candidați la proba practică a examenului pentru obținerea carnetului de șofer.

În același dosar au fost o deferite justiției în stare de libertate alte 13 persoane. Procurorii anticorupție notează în rechizitoriu că, în cursul acestui an, cei trei ofițeri de poliție ar fi pretins și primit, direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane, inculpați în prezenta cauză, diferite sume de bani și bunuri pentru îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu, dintre care promovarea unor candidați la proba practică privind examenul pentru obținerea permisului de conducere și înmatricularea unor autoturisme. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Teleorman cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.


Etichete (ii)mitaStelian LuputeleormanpermiseDNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live