Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1089
Comentează add

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat astăzi definitiv pe fostul director al Poştei Române, Mihail Toader, şi pe omul de afaceri Maricel Păcuraru, la câte patru ani de închisoare.

Fostul șef al Poştei, Mihail Toader - 4 ani de închisoare

radiojurnal

Instanţă din România. Foto: Arhivă Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat astăzi definitiv pe fostul director al Poştei Române, Mihail Toader, şi pe omul de afaceri Maricel Păcuraru, la câte patru ani de închisoare cu executare, în dosarul privind poliţele de asigurare pentru angajaţi.

Pedepsele celor doi au fost reduse de la 6 ani pentru Mihail Toader şi opt ani pentru Maricel Păcuraru, sentinţe date anterior de Tribunalul Bucureşti, la care inculpaţii au făcut recurs.

Decizia Curţii de Apel este definitivă, iar omul de afaceri s-a predat deja Poliţiei Galaţi, informează corespondentul RRA Maria Măndiţă.

Dosarul în care au fost condamnaţi alţi şase administratori de firme şi funcţionari ai Poştei vizează încheierea, prin încălcarea legii, a unor poliţe de asigurare pentru angajaţi, care vizau riscuri de sănătate sau de accident, prejudiciul creat fiind de peste 4 milioane de euro.


Etichete fostul director al Poştei RomâneMihail ToaderMaricel PăcuraruCurtea de Apel Bucureşticondamnareînchisoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live