Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

26 Iulie 2021
Vizualizari: 443
Comentează add

La DNA au venit şi câţiva susţinători ai săi, dar şi contestatari, iar între cele două tabere s-au înregistat altercaţii.

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat la DNA

diana-surdu

 Liviu Dragnea.    Foto: Arhivă /Diana Surdu.

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat lșuni, 26 iulie, la DNA, unde a fost convocat de procurori, unde i se aduce la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul "TelDrum", în care are calitatea de inculpat.
 
El a stat foarte puţin în sediul instituţiei. La DNA au venit şi câţiva susţinători ai săi, dar şi contestatari, iar între cele două tabere s-au înregistat altercaţii. Jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit.
 
Liviu Dragnea este acuzat în noul dosar de constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, instigare la folosirea sau prezentarea cu rea credinţă de documente sau declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene.
 
Fostul președinte PSD a fost eliberat din penitenciar pe 15 iulie, după ce a executat 2 ani şi două luni din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul Angajări fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Etichete Liviu DragneaPSDTeleormanDNAcorupție

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live