Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

22 Februarie 2016
Vizualizari: 1181
Comentează add

Procurorii DIICOT Ploieşti au descins, în această dimineaţă, la domiciul din comuna Păuleşti, judeţul Prahova, al fostului lider de sindicat de la PETROM, Liviu Luca.

Fostul lider de sindicat de la Petrom, Liviu Luca, va fi adus la audieri

simona-uta-ploiesti

Foto: Arhivă.

Procurorii DIICOT Ploieşti au descins, în această dimineaţă, la domiciul din comuna Păuleşti, judeţul Prahova, al fostului lider de sindicat de la PETROM, Liviu Luca, unde fac percheziţii, în cadrul dosarului în care acesta este acuzat de spălare de bani şi instigare la delapidare, cu consecinţe deosebit de grave.

Potrivit unor surse judiciare apropiate dosarului, Liviu Luca, împreună cu alte persoane ar fi prejudiciat fosta companie Petrom Service SA, cu peste 15 milioane lei, în perioada 2005-2009.

El a mai fost judecat, într-un alt dosar, pentru falimentarea Petromservice, fiind condamnat, în iulie 2014, de Tribunalul Bucureşti, la şase ani închisoare cu executare, însă decizia nu este definitivă.

Liviu Luca va fi adus la audieri la sediul DIICOT - Ploiesti, în cursul zilei de astăzi.

 


Etichete fostul lider de sindicat de la PetromLiviu Luca va fi adus la audieripercheziţiispălare de baniinstigare la delapidarePetrom Service

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live