Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Iulie 2017
Vizualizari: 915
Comentează add

Potrivit judecătorilor, fosta şefă a DIICOT Alina Bica a pus la cale un plan minuţios pentru a-l ajuta pe Ovidiu Tender şi a îngreunat tragerea acestuia la răspundere penală.

Fosta şefă DIICOT, "plan minuţios" de susţinere a unui om de afaceri

radiojurnal

Alina Bica

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a pus la cale un plan minuţios pentru a-l ajuta pe Ovidiu Tender şi a îngreunat tragerea la răspundere penală a acestuia în dosarul RAFO - Carom.

Informaţia apare în motivarea deciziei prin care Alina Bica a fost condamnată anul trecut la 4 ani de închisoare pentru favorizarea făptuitorului.

În 2013, omul de afaceri Ovidiu Tender i-a cerut sprijinul magistratei pentru a obţine o condamnare cu suspendare în dosarul RAFO - Carom, aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti.

După ce a fost numită şefă a DIICOT, Alina Bica a schimbat procurorii care se ocupau de respectivul dosar şi i-a solicitat noului procuror să ceară în instanţă o pedeapsă cu suspendare pentru Tender.

În plus, subliniază magistraţii, Alina Bica a efectuat personal ancheta penală în acest dosar, fiind chiar semnatara rechizitoriului, precizează redactorul nostru Diana Surdu.


Etichete Fosta şefă a DIICOTAlina BicaOvidiu Tenderrăspundere penală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live