Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Firu, Dolj

8 Septembrie 2009
Vizualizari: 2483
Comentează add

La fabrica de automobile de la Craiova s-a lansat primul autovehicul Ford produs în România.

Fordul "oltenesc", primit cu mare fast

florin-firu-dolj

Lansarea primului Ford "oltenesc" vine în vremuri economice grele. John Fleming, preşedintele Ford Europa, a declarat că  lansarea la Craiova a noului model Ford Transit Connect demonstrează faptul că îşi respectă angajamentele asumate în contractul de preluare a fabricii craiovene.

Începe, un nou capitol din istoria prestigioasei companii americane. La Craiova s-a lansat o autoutilitară de mici dimensiuni, destinată micilor comercianţi, într-o versiune nouă, cu un design, bazat pe caracteristicile tehnice ale primului model Transit Connect care s-a bucurat de un adevărat succes pe pieţele mondiale. Autoutilitara a fost vândută până acum în peste 600.000 de uniţăţi.

Primul Transit Connect va fi donat Spitalului Municipal din Craiova, urmând ca primul lot de maşini a să meargă către dealerii reprezentanţei auto din România.

Preşedintele John Fleming spune că îşi va respecta angajamentele, iar in următorii doi ani, producţia de la Craiova va urma să fie de 300.000 de autovehicule şi de 300 mii de motoare pe an.

În acest moment sunt 3900 de angajaţi, dar John Fleming a declarat că se va suplimenta numărul acestora, aşa cum s-a promis. Astfel în următorii ani, Fleming are convingerea că numărul de angajaţi va ajunge la 7000.


Etichete fordcraiovaautotransitmasina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live