Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

10 Martie 2015
Vizualizari: 999
Comentează add

Brian Welson, şeful unei misiuni comerciale britanice, afirmă că firmele din țara sa pot contribui prin expertiză şi investiţii la realizarea unora dintre proiecte.

Fondurile europene, "o resursă extraordinară de dezvoltare"

iulian-olescu

Foto: Arhivă.

România are la dispoziţie o resursă extraordinară de dezvoltare, reprezentată de fondurile europene şi ar trebui să conştientizeze că utilizarea eficientă a acestor bani poate avea un rezultat semnificativ în îmbunătăţirii infrastructurii în special - afirmă Brian Welson, şeful misiunii comerciale britanice, care a fost prezentă timp de două zile la Bucureşti.

El a mai spus, că firmele britanice pot contribui prin expertiză şi investiţii la realizarea unora dintre proiecte.

"Este un semn foarte bun, că recunoaştem, că România are nişte planuri foarte mari, inclusiv în sectorul de infrastructura şi considerăm că Marea Britanie are companii foarte bune, foarte potrivite să ajute România.

"Aveţi un masterplan general al transporturilor, de exemplu, deci aveţi un plan concret şi noi suntem aici pentru a ajuta şi considerăm că România şi Marea Britanie se potrivesc", a afirmat Brian Welson.  

Peste 50 de companii britanice au fost prezente la Bucureşti, în cadrul celei mai mari misiuni comerciale britanice în România de după 1989.

Vizita a făcut parte dintr-un program mai amplu, care vizează dublarea tranzacţiilor comerciale ale Marii Britanii cu Europa Centrală şi de Est, până în 2020.


Etichete fonduri europeneresursă extraordinarămisiune comercială britanicăBrian Welsonexpertizăinvestiții

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live