Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

25 August 2020
Vizualizari: 267
Comentează add

Guvernul a alocat 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru pregătirea noului an școlar.

Fonduri UE în valoare de 175 de milioane de euro pentru noul an școlar

andrei-serban

Guvernul a alocat 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru pregătirea noului an școlar. Vor fi decontate cheltuielile pentru cumpărarea de tablete, măști de protecție și containere sanitare.

Ordonanța de Urgență adoptată alocă 175 de milioane de euro autorităților locale pentru a pregăti noul an școlar. Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a precizat că pot fi cumpărate tablete și echipamente de protecție pe care să le folosească elevii și profesorii la școală.

Ionel Dancă: 100 de milioane de euro sunt destinate pentru achiziția de tablete și dispozitive electronice pentru învățământ online, pentru un număr de aproximativ 500.000 de elevi. 50 de milioane de euro vor fi fonduri pentru acoperirea cheltuielilor legate de achiziția materialelor de protecție sanitară și medicală, vorbim despre măști și dezinfectanți în școli. 25 de milioane euro vor fi sume alocate pentru achiziția de containere sanitare mobile.

Cererile pentru a primi aceste fonduri europene se vor depune, începând din luna octombrie și pentru materialele cumpărate, de la 1 august.


Etichete (ii)fondurieuropenescoala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live