Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

8 August 2017
Vizualizari: 983
Comentează add

Primarul general al Capitalkei, Gabriela Firea, a declarat că 150 de milioane de euro, bani europeni, vor fi folosiţi pentru crearea unor trasee noi pentru biciclişti în Capitală.

Fonduri europene pentru piste de biciclete în Bucureşti

atena-teognoste

  Foto: Carmen Vulcan / arhivă

În Capitală vor fi montate în următoarea perioadă 25 de staţii de monitorizare a calităţii aerului - a declarat astăzi primarul Bucureştiului, Gabriela Firea.

Pentru reducerea poluării şi stimularea circulaţiei bucureştenilor cu biciclete, primarul general a anunţat continuarea programului "Biciclişti în Bucureşti".

Gabriela Firea: "În prima şedinţă din această lună a Consiliului General voi propune suplimentarea acestui număr de 5.000 de vouchere pentru a acorda tuturor celor care s-au înscris, şi anume în jur de 30.000 de bucureşteni pentru a-şi putea achiziţiona mai uşor biciclete, biciclete care pot să coste până la 500 de lei şi atunci se acoperă prin voucherul de la Primărie întrega suma sau peste 500 de lei, dar atunci fiecare trebuie să adauge suma dorită".

Gabriela Firea a mai declarat că 150 de milioane de euro, bani europeni, vor fi folosiţi  pentru crearea unor trasee noi pentru biciclişti în Capitală.


Etichete piste bicicleteŞtiri BucureştiGabriela Firea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live