Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 29 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Mihaela Helmis

25 Februarie 2013
Vizualizari: 6980
Comentează add

Într-o ediţie specială, într-un moment important de dublă ieşire la public Florin Piersic Jr. revine sub genericul Semnături celebre - Mari actori în dialog cu Pompilius Onofrei.

Florin Piersic Jr. Florin Piersic Jr. - Conține audio

mihaela-helmis

Florin Piersic Jr. şi-a început cariera în teatru, unde a jucat, între altele, în: Comedia Erorilor, Zoo Story, Copiii unui Dumnezeu mai mic, Zaruri şi cărţi, Opposites atract, pe diverse scene ale capitalei.

Unul dintre cele mai importante momente din activitatea sa teatrală îl reprezintă apariţia în one man show-ul Sex, drugs, rock and roll, de Eric Bogosian, un tur de forţă pentru care Florin a fost distins în 2002 cu premiul UNITER.

Cea mai recentă premieră de scenă în care îl regăsim pe Florin Piersic Jr. şi în calitate de regizor (şi traducător), a avut loc luna aceasta, la Teatrul Metropolis, cu textul americanului Rick Cleveland – Tom & Jerry.

În cinema, debutul de autor s-a produs in 2005, când artistul a regizat două filme independente – "Fix Alert" şi "Eminescu vs. Eminem".

Acum, Transilvania Film anunţă premiera în cinematografe a celui de-al treilea lungmetraj scris şi regizat de Florin Piersic Jr. – Killing Time – o comedie foarte neagră, pigmentată cu dialoguri savuroase.

Filmul are premiera naţională vineri, 1 martie şi ajunge din  prima săptămână în capitală şi alte opt oraşe din ţară.

"Killing Time îşi are punctul de plecare într-un clişeu simplu, într-o situaţie care a apărut deja în nenumărate alte filme. Acesta este motivul pentru care, încă din primele scene, se regăsesc mai multe referinţe la unele dintre filmele clasice ale genului. Dar filmul vrea, de fapt, să atingă o zonă mai puţin explorată şi să spună o poveste despre viaţă şi moarte într-un mod complet diferit", spune Florin Piersic Jr.

Audio: Mari actori- Florin Piersic Jr.


Etichete Mari actori la Radio România ActualităţiFlorin Piersic Jr.UNITER

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live