Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Octombrie 2021
Vizualizari: 315
Comentează add

PNL i-a transmis președintelui că în acest moment nu poate forma o majoritate în parlament şi în consecinţă, nu poate avansa un nume de premier.

Florin Cîțu: PNL nu a avansat o propunere de premier

radiojurnal

   Florin Cîţu. Foto. gov.ro

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (11 octombrie, ora 14:00) - Realizator: Gabriela Mitrovici - Consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare continuă la Palatul Cotroceni. La această oră intră la discuţiile cu şeful statului reprezentanţii USR. Primii care au venit la întâlnirea cu preşedintele au fost liberalii. PNL i-a transmis acestuia că în acest moment nu poate forma o majoritate în parlament şi în consecinţă, nu poate avansa un nume de premier.

Liderul PNL, prim-ministrul interimar Florin Cîţu, a mai spus că săptămâna trecută, la votul pe moţiunea de cenzură s-a conturat o altă majoritate, care trebuie să-şi asume acum deciziile viitoare.

Florin Cîţu: În acest moment există o majoritate votată în Parlamentul României, o majoritate care s-a unit, USR-PSD-AUR. Eu cred că nu sunt atât de cinici încât să fi dat jos un guvern şi să nu vină cu o soluţie. Ne uităm să vedem care este soluţia. Partidul Naţional Liberal /merge înainte/ şi îşi asumă guvernarea şi vom încerca să facem o majoritate în perioada următoare.
 
Realizator: Consultările de la Cotroceni vor continua astăzi cu AUR, UDMR şi cu reprezentanţii minorităţilor naţionale.
 

Etichete consultari la cotroceniklaus iohannisflorin citu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live