Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi (R) Joi, 04 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

28 Mai 2020
Vizualizari: 967
Comentează add

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va avea, în acest an, o ediție specială, exclusiv online, care se va desfășura între 12 și 21 iunie.

FIT Sibiu, ediție specială online

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Arhivă/ Razvan Dumitrescu/ Radio România.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va avea, în acest an, o ediție specială, exclusiv online,  care se va desfășura între 12 și 21 iunie, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă transmisă pe internet, președintele festivalului Constantin Chiriac.

Timp de 10 zile, festivalul va aduce în casele spectatorilor nu mai puțin de 138 de evenimente din 30 de țări, de pe cinci continente. Vor fi spectacole de teatru, dans, muzică, circ contemporan, conferințe, dezbateri, spectacole lectură și spectacole pentru copii, care vor însuma aproape 15.000 de minute difuzate gratuit. Toate evenimentele acestei ediții speciale online a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, cu tema „Puterea de a crede”,  vor putea fi urmărite în perioada 12-21 iunie pe site-ul oficial al festivaluluiwww.sibfest.ro, dar și pe pagina de Facebook și canalul de YouTube. Programul fiecărei zile de festival va începe la ora 9:30 dimineața și se va încheia la ora 24:00. Iar toate evenimentele vor fi redifuzate pe timpul nopții pentru spectatorii de pe alte fusuri orare.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este cel mai mare festival al artelor spectacolului din România și printre cele mai importante din lume


Etichete (ii)fitssibiuonline

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live