Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 August 2018
Vizualizari: 1400
Comentează add

La Castelul Bran se va reconstitui simbolic astăzi trecerea Carpaţilor de către batalioanele române în anul 1916 în primul război mondial.

Festivitate istorică şi festival de jazz internaţional la Castelul Bran Festivitate istorică şi festival de jazz internaţional la Castelul Bran - Conține video

radiojurnal

Castelul Bran. Foto: Agerpres.

La Castelul Bran se va reconstitui simbolic astăzi trecerea Carpaţilor de către batalioanele române în anul 1916 în primul război mondial.

Brigada 2 Vânători de Munte Sarmizegetusa şi Academia Forţelor Aeriene Henry Coandă din Braşov, cu sprijinul Detaşamenrtului Mateiaş al Muzeului Municipal Câmpulung, vor fi protagoniştii evenimentului.

Muzica militară, desfăşurarea tricolorului, petrecerea câmpenească cu fasole cu ciolan pregătită la cort de bucătarii militari vor compune o zi de neuitat pentru încă 100 de ani, anunţă organizatorii.

La ora 11:00 se va porni dinspre Vama Medievală pe costişă, spre Castelul Bran, după care se va coborî în marş spre Parcul Regal.

Drapelul României va fi desfăşurat de militari pe Castelul Bran.

După amiază, de la ora 17:00, este programat tot în Parcul Regal un duel muzical între fanfara militară şi muzicienii participanţi la festivalul internaţional Jazz Bran Castle.


Etichete festivitate istorică şi un festival de jazz internaţionalcastelul branjazz bran castlevama medievalaBrigada 2 Vânători de Munte Sarmizegetusa şi Academia Forţelor Aeriene Henry Coandă din Braşov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live