Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SMART BOX Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristiana Sabău, Bistriţa-Năsăud

24 Iulie 2018
Vizualizari: 1136
Comentează add

Sâmbătă şi duminică vor avea loc diverse evenimente al căror protagonist este usturoiul de care se tem vampirii, precum şi expoziţii, concerte şi concursuri.

Festivalului Usturoiului la Piatra Fântânele, judeţul Bistriţa-Năsăud

cristiana-sabau-bistrita-nasaud

 

 O noua ediţie a Festivalului Usturoiului în Ţinutul Contelui Dracula va avea loc, în acest sfârşit de săptămână, pe Păşunea Rusu de la Piatra Fântânele. Sâmbătă şi duminică vor avea loc diverse evenimente al căror protagonist este usturoiul de care se tem vampirii, precum şi expoziţii, concerte şi concursuri. 
 
"Va mirosi înnebunitor a usturoi şi mâncare bună, în 28-29 iulie 2018, în Pasul Tihuţa din Bistriţa-Năsăud! Vin super bucătarii din divizia Masters of Flames să ne arate ce ştiu! Ceaunele vor da în clocot, proţapurile se vor învârti leneş şi vom vedea că există şi altceva decât mici şi grătare la festivaluri", au spus organizatorii. 
 
Sâmbătă, va fi un concert de muzică folk, dar va urca pe sacena şi trupa "Paraziţii", iar duminică va fi şi un concert de folclor la care şi-au anunţat participarea ansambluri din Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, dar şi actorii-ţărani din trupa de Teatru Nescris Constantin Iugan din comuna Şanţ. 
 
Tot duminică, va fi şi un concurs de Off-Road, iar seara va cânta "New Jersy - Bon Jovi Tribute Band". 

Etichete Ţinutul Contelui DraculausturoiPăşunea RusuPasul Tihuţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live