Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

20 August 2009
Vizualizari: 1429
Comentează add

Ediţia cu numărul 7 a festivalului Stufstock (3-5 septembrie), care anul acesta va avea loc la Vama Veche, a fost organizată "un pic pe fugă" - după cum au spus organizatorii.

Festivalul Stufstock 2009, organizat "pe fugă"

ioana-dogaru

Srufstock, Foto:Mediafax

"Stufstock-ul de anul acesta e făcut un pic pe fugă, pentru că am stat în expectativă în ceea ce priveşte finanţarea", a declarat Valentino Rudolf, organizator al festivalului. "Era foarte greu să mai putem contacta formaţii din afară", a mai spus el, explicând astfel lipsa numelor internaţionale de pe afişul Stufstock 2009.  

"Anul acesta, intrarea va fi liberă. Ne mutăm înapoi pe plajă. Spectacolul se va desfăşura în zona de nord a intrării pe plaja din Vama Veche, pe o suprafaţă cu o lungime de 130 de metri liniari", a mai explicat el.

Astfel, cea de-a şaptea ediţie a festivalului Stufstock va fi una dedicată artiştilor şi muzicii româneşti. Organizatorii au decis ca scena principală să fie din nou pe plajă, revenind astfel la farmecul vechilor ediţii.

Evenimentul va fi deschis de un concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică, împreună cu Stelu Enache şi Fanfara 10 prăjini, informează organizatorii

Anul trecut, la Stufstock 6, au cântat 50 de trupe, pe două scene, în faţa a circa 8.000 de oameni.

Printre trupele străine participante la ultimele trei ediţii se numără: Cradle of Filth, Toy Dolls, The Dandy Warhols, Defunkt, Kultur Shock, Air Traffic, Farfarello, dEUS, Apocalyptica.


Etichete stufstockevenimentamânatorganizatorivama veche

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live