Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

14 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1039
Comentează add

Comunicat Radio România: Încep înscrierile la Festivalul Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova 2016.

Festivalul Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova 2016

radio-romania

Trofee GPR.

Radio România anunţă deschiderea pe 15 ianuarie 2016 a sesiunii de înscriere pentru a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova.

Producţie a Radio România, festivalul se va desfăşura în perioada 31 mai - 4 iunie 2016, la Bucureşti.

Grand Prix Nova devine un festival de tradiţie, afirmat în spaţiul cultural european şi mondial. Tema aleasă, Inovaţia, a impulsionat creatori de pretutindeni să caute originalitatea în expresia sonoră, să exploreze tehnic şi auctorial noi dimensiuni ale spectacolului acustic.

La a patra ediţie, Grand Prix Nova invită la Bucureşti personalităţi marcante, freelanceri sau reprezentanţi ai posturilor prestigioase de radio în jurul unei competiţii cu miza importantă a trofeelor festivalului. Discuţiile care finalizează fiecare zi de audiţii vor dezbate viitorul artei sonore şi a radioului în noul mileniu.

Juriul festivalului este format din profesionişti de excepţie din spaţiul românesc şi internaţional. Producţiile înscrise vor trece printr-un proces de preselecţie ale cărui rezultate vor fi făcute publice pe 16 aprilie.

Festivalul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale, Principesa Moştenitoare Margareta a României. Şi în acest an, festivitatea de decernare a premiilor va avea loc la Palatul Elisabeta, subliniind încă o dată puternica legătură istorică şi simbolică dintre Casa Regală şi Radio România.

Grand Prix Nova a devenit o destinaţie obligatorie pentru traseul oricărei producţii spre celebritate, iar Bucureşti, locul de lansare pentru artişti ai teatrului radiofonic din întreaga lume.

Detalii pe www.grandprixnova.ro.


Etichete Festivalul Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova 2016radio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live