Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

18 Iunie 2016
Vizualizari: 711
Comentează add

Astăzi, în penultima zi, sunt programate peste 50 de spectacole şi evenimente, atât în săli special amenajate cât şi pe străzi şi în pieţele medievale ale oraşului.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se apropie de final

carmen-vulcan-sibiu

Sibiu. Foto: sibiu.ro.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se apropie de final.

Astăzi, în penultima zi, sunt programate peste 50 de spectacole şi evenimente, atât în săli special amenajate cât şi pe străzi şi în pieţele medievale ale oraşului.

Şapte mari regizori şi actori din lumea artelor spectacolului vor primi astăzi câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Parcul Cetăţii din centrul Sibiului.

Este modul în care de patru ani Sibiul şi FITS răsplătesc mari nume ale scenei mondiale într-un echivalent al celebrei Walk of Fame.

Momentul va fi urmat de un spectacol de gală la Sala Thalia, cu recitaluri de tango, fado şi muzică gospel oferite de trupe invitate în festival. Spectacolele de stradă vor invada şi astăzi pietonalul şi pieţele medievale din centrul istoric al Sibiulu, cu parade, fanfare, reprezentanţii de circ şi jonglerii cu focul, păpuşi luminoase gigantice, iar la final, un concert în Piaţa Mare al unei formaţii britanico-argentiniene./opopescu

 

Etichete Festivalul Internaţional de Teatru de la SibiuWalk of Famespectacole

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live