Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

12 Iunie 2020
Vizualizari: 1773
Comentează add

Tema din acest an este "Puterea de a crede".

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu - exclusiv online

carmen-vulcan-sibiu

 Foto: Arhivă/ Razvan Dumitrescu/ Radio România.

Începe astăzi, la Sibiu, Festivalul Internaţional de Teatru. Ediţia de anul acesta se va desfăşăura exclusiv online.
 
Primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrală şi de Est a pregătit 250 de ore de teatru, dans, muzică, circ contemporan, conferinţe, dezbateri, spectacole - lectură şi spectacole pentru copii.
 
Toate vor fi difuzate gratuit. Pot fi urmărite pe pagina oficială de internet a evenimentului sibfest.ro, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube.
 
Tema din acest an este "Puterea de a crede", despre care preşedintele şi iniţiatorul festivalului, actorul Constantin Chiriac, director al Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, declară în exclusivitate pentru Radio România:
 
Constantin Chiriac: Această putere de a crede ne-a dat siguranţă, ne-a dat curaj, ne-a dat linişte, ne-a dat puterea de a zâmbi în toate greutăţile pe care le-am îndurat. Să nu uităm, avem 138 de evenimente din 30 de ţări, în 16 secţiuni şi că, pe lângă miracolul marilor spectacole de toate genurile, reuşim să facem o platformă doctorală de excepţie, reuşim să facem live bursa de spectacole pe parcursul a trei zile, lucruri care nici cu gândul nu le gândeam, anul trecut. Vreau să fac o reverenţă uriaşă celor care ne caută, ne iubesc şi ne acompaniază pe acest drum atât de frumos al visării.
 
(RS)
 
 

Etichete Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiuonline(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live