Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

27 August 2016
Vizualizari: 1073
Comentează add

Peste 150 de copii vor lua startul în competiţia de minitriatlon, prima întrecere sportivă a zilei la Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania.

Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, la Tulcea

irinel-calin-tulcea

Foto: Arhivă/Irinel Călin.

La Tulcea este prima zi de competiţie în cadrul Festivalului Bărcilor cu Vâsle şi tot astăzi urmează să ajungă în oraşul de pe Dunăre peste 100 de echipaje care participă la Turneul Internaţional al Dunării, care au luat startul în urmă cu o lună în Germania. 

Peste 150 de copii vor lua startul în competiţia de minitriatlon, prima întrecere sportivă a zilei la Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania, ce are loc la Tulcea.

De la ora 10:00, meşterii populari şi producătorii de peşte din Delta Dunării îşi vor deschide publicului standurile de pe faleza municipiului, pentru ca a doua parte a zilei să aducă pe Dunăre două întreceri ale bărcilor cu vâsle.

Prima este competiţia echipajelor de pescari din Delta Dunării, ce se vor întrece în bărci de 10+1 pe distanţa de o milă.

După-amiază, cel mai probabil după ora 17:00, vor ajunge la Tulcea bărcile din Turneul Internaţional al Dunării şi anume, peste 100 de echipaje care au luat startul în urmă cu o lună de zile din Germania, de la izvoarele Dunării.


Etichete festivalul Internaţional al Bărcilor cu VâsleTulceaRowmania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live