Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Iulie 2019
Vizualizari: 1172
Comentează add

Peste 60 de artişti din România şi din străinătate participă, la acest sfârşit de săptămână, la renumitul Festival de Jazz de la Gărâna.

Festivalul de Jazz de la Gărâna

florin-lepadatu

Gărâna International Jazz Festival. Photo: Archive/garana-jazz.ro.

Peste 60 de artişti din România şi din străinătate participă, la acest sfârşit de săptămână, la renumitul Festival de Jazz de la Gărâna.

Aflat la a 23-a ediţie, festivalul aduce în atenţie câteva dintre cele mai noi proiecte din jazz-ul mondial.

Are detalii corespondentul RRA, Mario Balint: "Gărâna Jazz Festival 2019 a prezentat în deschiderea sa, joi seară, concertul extraordinar Jan Garbarek Group feat.

Jan Garbarek se întoarce pe scena festivalului după 12 ani.

Vineri sunt programate cinci concerte, după ora 19:00, în Poiana Lupului, vor deschide şi închide seara reprezentanţi de marcă ai jazz-ului românesc Horea Crişovan & JazzyBIT şi Petre Ionuţescu & Daniel Dorobanţu.

O ediţie de colecţie, a 23-a, cum mărturiseşte şi organizatorul festivalului, Marius Giura: "E o ediţie specială, prin revenirea lui Jan Garbarek - în primul rând, o vedetă a jazz-ului mondial, un artist care surprinde de fiecare dată prin sensibilitatea sa -, apoi prin varietatea artiştilor şi a stilurilor care vor fi prezente pe scena de la Poiana Lupului şi la celelalte scene, pentru că se va cânta din nou la trei scene."

Să mai spun că de vineri până duminică, între orele 9:00-16:00, are loc Târgul Naţional de Viniluri, în Poiana Lupului, iar biletele vor fi disponibile la faţa locului, la punctul de acces, începând cu ora 16:00, în trei variante: bilet de o zi la preţul de 85 de lei, abonament pentru trei zile la preţul de 240 de lei şi abonament pentru întreaga perioadă a festivalului la preţul de 300 de lei." 


Etichete JazzGărâna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live