Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Pompilius Onofrei

12 August 2018
Vizualizari: 663
Comentează add

Aseară, a avut loc Gala de închidere a celei de-a 15-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent "Anonimul"

Festivalul de Film "Anonimul", la final

pompilius-onofrei

 

 În campusul cinematografic din Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, a avut loc aseară, Gala de închidere a celei de-a 15-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent "Anonimul".

Publicul a hotărât câştigătorii: premiul pentru cel mai bun scurtmetraj străin a fost adjudecat de "Retouch", în regia lui Kaveh Mazaheri, iar pentru cel mai bun scurtmetraj românesc a fost ales "Totul e foarte departe", în regia lui Emanuel Pârvu.   

Premiul "Ovidiu Bose Paştina", oferit de Fundaţia "Anonimul", a fost acordat filmului spaniol "Madre/Mother", în regia lui Rodrigo Sorogoyen. În cadrul secţiunii de lungmetraj, Trofeul "Anonimul" 2018 s-a acordat filmului "Under the Tree", în regia lui Hafsteinn Gunnar Sigurosson. Trofeul a fost decernat în prezenţa regizorului.   

Retrospectiva Festivalului Internaţional de Film Independent "Anonimul" va debuta vineri, 31 august, la ARCUB şi Muzeul Ţăranului Român


Etichete AnonimulKaveh MazaheriEmanuel PârvuRodrigo SorogoyenHafsteinn Gunnar Sigurosson

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live