Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

5 August 2015
Vizualizari: 1879
Comentează add

Festivalul Internaţional de Film Anonimul revine de la mijlocul lunii august, pentru o săptămână, la Sfântu Gheorghe, unde sunt aşteptaţi mii de turişti cinefili.

Festivalul Anonimul modifică programul vapoarelor din Deltă

irinel-calin-tulcea

 

Navrom Delta, singurul operator de transport public din Delta Dunării, a modificat, astăzi, programul de circulaţie a navelor.  
 
Dacă relaţia Tulcea - Sulina rămâne în continuare principala rută de transport persoane pentru Navrom Delta, pe perioada verii această cursă fiind efectuată de şase ori pe săptămână. 
 
Din prima parte a lunii august cererea se mută pe braţul Sf. Gheorghe. 
 
După un an în care s-a desfăşurat la Bucureşti, Festivalul Internaţional de Film Anonimul revine de la mijlocul lunii august, pentru o săptămână, la Sfântu Gheorghe, unde sunt aşteptaţi mii de turişti cinefili. 
 
Pentru aceştia conducerea transportatorului naval a luat astăzi decizia ca numărul curselor spre localitatea Sfântu Gheorghe să fie suplimentată începând cu data de 10 august.  
 
"Am suplimentat numărul de curse, deocamdată pe relaţia Mahmudia - Sfântu Gheorghe şi retur. Începând de luni până pe 16, avem o cursă suplimentară din Mahmudia la Sfântu Gheorghe, iar în perioada 17 - 23, exact pe perioada festivalului, vom avea două curse suplimentare cu plecare din Mahmudia, una la ora 10 şi una la 15:30", spune Nicolae Chichi, directorul Navrom Delta. 
 
Programul de transport public de persoane în localităţile din Deltă a mai suferit azi şi alte modificări, în sensul că pe relaţia Tulcea - Sulina navele clasice de pasageri vor fi dublate de către catamarane, dat fiind faptul că în această perioadă foarte mulţi turişti îşi petrec concediul în Delta Dunării. 

Etichete Navrom DeltaDelta DunăriiTulcea - SulinaFestivalul Internaţional de Film AnonimulSfântu GheorgheNicolae Chichidirectorul Navrom Delta.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live