Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Septembrie 2020
Vizualizari: 329
Comentează add

Prezent în Ialomița, min. agriculturii, Adrian Oros, a lansat un apel către toți cei 34.000 de potențiali beneficiari să depună cereri și să solicite ajutoarele acordate de guvern.

Fermierii afectaţi de secetă, "despăgubiţi integral după 15 septembrie"

radiojurnal

 Foto: antenasatelor.ro

Despăgubirile pentru fermierii care au culturile afectate de secetă se vor acorda integral după 15 septembrie.

Valoarea ajutorului la grâu este de 925 de lei pe hectar, bani ce provin de la bugetul național și din fonduri europene.

Prezent în Ialomița, ministrul agriculturii, Adrian Oros, a lansat un apel către toți cei 34.000 de potențiali beneficiari să depună cereri și să solicite ajutoarele acordate de guvern.


Adrian Oros: Până ieri, doar 14.000 şi ceva, maxim 15 mii, se înscriseseră. Eu cred că, până în 15 septembrie, se vor înscrie toți cei care au dreptul să beneficieze de aceste sume, iar sumele vor fi complete, adică vor primi exact ce scrie în acea ordonanță de urgență, 925 de lei la grâu și, sigur, diferențe mici la celelalte culturi.


Realizator: Odată cu despăgubirile acordate de stat pentru suprafețele calamitate se vor da și ajutoarele în domeniul zootehnic, precizează corespondenta Radio România Actualități, Clementina Tudor.

(RS)


Etichete fermieridespagubiriseceta(RS)adrian orosialomita

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live