Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Mai 2018
Vizualizari: 674
Comentează add

SANITAS menţine şi calendarul acţiunilor sindicale pe 7 mai fiind programată o grevă de avertisment cu întreruperea activităţii timp de două ore.

Federaţia SANITAS continuă strângerea de semnături pentru greva generală

radiojurnal

 Cateva mii de membrii ai Federației SANITAS protestează în Piața Victoriei. Foto: Adriana Turea.

Federaţia Sanitas nu renunţă deocamdată la strângerea de semnături pentru declanşarea unei greve generale pe 11 mai. Totodată, este păstrat calendarul acţiunilor sindicale, pe 7 mai fiind programată o grevă de avertisment, cu întreruperea activităţii timp de două ore.

Preşedintele Sanitas, Leonard Bărăscu, a precizat că trebuie modificată legea salarizării. După ce miercuri, 2 mai, a avut o nouă întâlnire cu sindicaliştii, ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că propunerile federaţiei privind rezolvarea problemei remunerării angajaţilor din sistem, apărute după intrarea în vigoare a legii salarizării, vor fi transmise premierului.

Pe de altă parte, PNL a depus, din nou la Camera Deputaţilor moţiunea simplă prin care cere demiterea ministrului sănătăţii, Sorina Pintea. Liberalii au reformulat textul după ce, săptămâna trecută, conducerea forului legislativ a respins documentul, întrucât acesta era adresat şi ministrului muncii, fapt nepermis de regulament.


Etichete Leonard BărăscuSANITASSorina Pinteasănătategrevă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live