Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Februarie 2022
Vizualizari: 459
Comentează add

Revendicările vizează în principal salarizarea conform cadrului legal în vigoare şi revocarea măsurii de îngheţare a veniturilor salariale în sectorul bugetar pentru anul 2022.

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie - azi grevă japoneză

radiojurnal

Foto - arhiva

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie anunţă că astăzi, între orele 9:00 şi 11:00, angajaţii vor fi în grevă japoneză: ei nu vor înceta lucrul, dar vor purta banderole albe şi vor afişa un anunţ în acest sens pe uşile birourilor.

În urmă cu o săptămână, reprezentanţii sindicali ai angajaţilor din administraţia publică au organizat un prim protest, prin pichetarea sediului Guvernului şi au precizat că acţiunile vor continua ulterior, până la declanşarea grevei generale, dacă nu sunt soluţionate revendicările care vizează în principal salarizarea conform cadrului legal în vigoare şi revocarea măsurii de îngheţare a veniturilor salariale în sectorul bugetar pentru anul 2022.


Etichete revendicări salarialeîngheţarea veniturilorFederaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţiegrevă japonezăbanderole albe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live