Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Joi, 04 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

19 Ianuarie 2018
Vizualizari: 651
Comentează add

Familia poliţistului Bogdan Gigină, decedat într-un accident produs într-o coloană oficială, contestă durata prea mare a cercetărilor DNA şi solicită urgentarea anchetei.

Familia poliţistului Bogdan Gigină cere urgentarea anchetei morţii acestuia

madalina-verman

 Groapa de pe strada Știrbei Vodă din București în care căzut polițistul Bogdan Gigină, a doua zi după accident. Foto: Atena Teognoste.

Familia poliţistului Bogdan Gigină, decedat într-un accident produs într-o coloană oficială în 2016, a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o acţiune prin care contestă durata prea mare a cercetărilor DNA şi solicită judecătorilor să dispună urgentarea anchetei.

Instanţa a stabilit pentru 1 februarie primul termen al procesului. La momentul producerii accidentului, Bogdan Gigină făcea parte din coloana oficială a fostului ministru de interne Gabriel Oprea, care, în opinia procurorilor, a dispus ilegal deplasarea cu mare viteză.

Gabriel Oprea, ca şi cei doi responsabili ai echipei care efectua lucrări în zona în care s-a produs accidentul au fost puşi sub acuzare de DNA pentru ucidere din culpă la 7 decembrie 2016.

 

Etichete Gabriel OpreaBogdan GiginăDNAprocuroriministruucidere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live