Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

7 Februarie 2019
Vizualizari: 463
Comentează add

Matteo Politi, italianul care pretindea a fi medic de chirurgie plastică, a fost audiat miercuri seară la Secţia 4 de Poliţie şi reţinut pentru 24 de ore.

Falsul chirurg, reţinut

florin-lepadatu

 

Matteo Politi, italianul care pretindea a fi medic de chirurgie plastică, a fost audiat miercuri seară la Secţia 4 de Poliţie şi reţinut pentru 24 de ore.

El urmează să fie prezentat joi unui procuror, care va decide dacă cere sau nu arestarea sa preventivă.

Italianul în vârstă de 38 de ani a fost depistat de poliţişti miercuri dimineaţă în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară, pe la punctul de frontieră Curtici.

Călătorea cu un tren pe relaţia Bucureşti - Budapesta şi avea asupra sa un troller şi o geantă de voiaj, atunci când a fost ridicat de poliţiştii de frontieră.

Într-o declaraţie publică, şeful Poliţiei Sectorului 1 al Capitalei, comisarul-şef Ionuţ Dana, a afirmat că din noiembrie anul trecut autorităţile române îl investighează pe italian, atât pentru înşelăciune, cât şi pentru identitate falsă.

Ionuţ Dana: "S-a stabilit că cele două persoane au oferit o sumă de bani cetăţeanului italian, în jur de 14.000 de lei, pentru închirierea acelui spaţiu comercial.

Acel spaţiu comercial nu aparţinea cetăţeanului italian.

Pe parcursul audierilor s-a concluzionat că cetăţeanul italian a folosit şi o altă identitate în relaţia pe care a avut-o cu cele două persoane.

Tot începând cu luna noiembrie, am întrebat atât autorităţile române, cât şi autorităţile din străinătate, în legătură cu această persoană.

Pot să vă confirm faptul că cetăţeanul italian a fost condamnat în Italia pentru fapte asemănătoare.

De asemenea, autorităţile italiene ne-au comunicat că el nu figurează în tabloul medicilor din Italia."

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru mai multe unităţi medicale din România fără să aibă acest drept.

Opera sub un alt nume, după ce i se atribuise cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, relatează Rador.


Etichete Medicispital

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live