Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

24 Mai 2021
Vizualizari: 218
Comentează add

Premierul discută cu prefecţii modalităţile de amplificare a campaniei naţionale de vaccinare.

F. Cițu: Guvernul va distribui în continuare gratuit vaccinul anti-Covid

andrei-serban

 Florin Cîțu. Foto: Arhiva/ gov.ro.

Premierul Florin Cîţu discută la această oră, printr-o vidoeconferinţă cu prefecţii, modalităţile de amplificare a campaniei naţionale de vaccinare.

El a spus că trebuie să fie organizate maratoane de vaccinare în toate marile oraşe, dar imunizarea trebuie să ajungă şi în mediul rural, acolo unde campania se desfăşoară prea lent.


Florin Cîţu: În primul rând, am văzut că a mers foarte bine când am făcut acele maratoane. Este clar că e nevoie de astfel de acţiuni în fiecare oraş din ţară, în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ să avem astfel de maratoane, pentru că se pare că acolo avem cel mai mare succes în ceea ce priveşte campania de vaccinare în aceste momente. Al doilea lucru important, trebuie să aducem vaccinul mai aproape de cetăţeni. Avem rezultate bune dacă ne uităm la oraşe, dar dacă ne uităm la zona rurală, rezultatele nu sunt la fel de bune şi aici avem nevoie de soluţii ca să putem să aducem vaccinul cât mai aproape de oameni.


Premierul a precizat, din nou, că Executivul va distribui în continuare gratuit vaccinul şi a reamintit că vor urma noi relaxări ale restricţiilor impuse de lupta împotriva pandemiei.


Etichete florin cituvaccinareprefectimaraton de vaccinare(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live