Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 30 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Martie 2018
Vizualizari: 673
Comentează add

"Măsurile de răspuns ale Ministerului nostru de Externe la demersul revoltător al SUA, Marea Britanie şi al ţărilor care li s-au alăturat sunt în oglindă şi absolut legitime"

Expulzarea diplomaţilor străini e absolut legitimă, spune un oficial rus

sergiu-stet

 

Măsurile de răspuns luate de Ministerul de Externe al Federaţiei Ruse la demersul Statelor Unite, Marii Britanii şi ţărilor care li s-au alăturat acestora şi care au decis expulzarea diplomaţilor ruşi sunt măsuri "în oglindă" şi absolut legitime , a declarat preşedintele Dumei de Stat a Rusiei, Viaceslav Volodin.   

"Rusia va acţiona simetric. Măsurile de răspuns ale Ministerului nostru de Externe la demersul revoltător al SUA, Marea Britanie şi al ţărilor care li s-au alăturat sunt în oglindă şi absolut legitime", a declarat Volodin citat de agenţia RIA Novosti.

Ambasadorul american John Huntsman a fost chemat la MAE rus, unde a fost anunţat că, în baza principiului reciprocităţii, 58 de angajaţi ai ambasadei din capitala rusă şi doi angajaţi ai Consulatului de la Ekaterinburg au fost declarate persona non grata. De asemenea, Moscova a decis să se închidă Consulatul General al SUA la Sankt Petersburg.


Etichete Viaceslav VolodinDuma de statJohn HuntsmanEkaterinburgpersona non grataSankt Petersburg

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live