Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Octombrie 2014
Vizualizari: 1417
Comentează add

Expoziţia "România în Afganistan - 12 ani de parteneriat strategic româno-american" este deschisă în foaierul Sălii Radio.

Expoziție realizată de corespondenţii de război ai Radio România Expoziție realizată de corespondenţii de război ai Radio România - Conține galerie foto

radiojurnal

Foto: corespondenţii de război ai Radio România.

"România în Afganistan - 12 ani de parteneriat strategic româno-american". Acesta este numele expoziţiei care va fi vernisată astăzi în foaierul Sălii Radio.

Cuprinde 50 de fotografii realizate de corespondenţii de război ai Radio România.

Aceste mărturii vizuale se întind de la prima prezenţă românească în baza din Kandahar, Afganistan, realizate de Mario Balint şi Radu Dobriţoiu, până la instantanee cu ultimul batalion românesc de manevră, surprinse de Ilie Pintea.

La vernisajul care are loc începând cu ora 11:30 participă secretarul de stat în Ministerul de Externe, Bogdan Aurescu, reprezentanţi ai ambasadelor Statelor Unite şi Franţei, ofiţeri din armatele aliate şi MApN.

Invitatul Apelului Matinal a fost colegul nostru Radu Dobrițoiu, unul dintre cei mai experimentati jurnalisti de razboi din Romania, cel care a transmis in urma cu 12 ani primele reportaje din Afganistan, din campul de lupta, alaturi de militarii armatei romane aflati in misiune in aceasta tara.

Ascultați aici interviul difuzat la Apel matinal.

Foto: “România în Afganistan - 12 ani de parteneriat strategic româno-american”.

Foto: “România în Afganistan - 12 ani de parteneriat strategic româno-american”.

Mai multe fotografii, dar şi documentarele multimedia realizate în teatrul de operaţii sunt disponibile pe www.romania-actualitati.ro.


Etichete RomâniaAfganistanSUAmilitarimisiuneexpoziţievernisajfotografieimagineparteneriatcoaliţieRadio România 86corespondenţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live