Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Decembrie 2014
Vizualizari: 1564
Comentează add

Principala cauză a deflagraţiei produse sâmbătă la un bloc din Târgu Mureș o reprezintă o defecţiune la o conductă de gaz, spune prefectul de Mureș.

Explozia dintr-un bloc din Târgu Mureș, posibile cauze

radiojurnal

Foto: Arhivă/Mario Balint.

Prefectul judeţului Mureş, Vasile Oprea, a dispus formarea unei comisii mixte de anchetă, după explozia produsă sâmbătă într-un bloc din Târgu Mureş.

Din primele cercetări a rezultat că principala cauză a deflagraţiei o reprezintă o defecţiune la o conductă de gaz, după cum a precizat pentru colegii noştri de la Radio Târgu Mureş, prefectul Vasile Oprea.

"Din câte am înţeles, ar fi vorba despre o conductă mai veche de gaz care a fost pusă în funcţiune şi sigur că aici trebuie să facă cercetări şi poliţia, şi eu am dispus o comisie mixtă de cercetare formată din Inspectoratul Judeţean de Poliţie, din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul în Construcţii şi compania de gaz care vor trage o concluzie după terminarea cercetărilor", a declarat prefectul.

Cele două persoane rănite în urma exploziei, o femeie şi un copil, sunt internate în spitalul din oraş.

Apartamentul în care s-a produs deflagraţia este distrus aproape în totalitate, iar o parte din acoperişul de deasupra camerei în care aceasta a avut loc a fost dizlocat.

Structura de rezistenţă a imobilului nu a fost, însă, afectată la etajele inferioare şi se poate locui în continuare fără probleme.


Etichete comisieStiri CentruTargu MuresVasile OpreaMuresprefectgazexploziepolitie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live