Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Noiembrie 2018
Vizualizari: 671
Comentează add

La Cincu a avut loc exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY 2018, care a avut ca scop evaluarea Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.

Exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY 2018

radiojurnal

Generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Apărării. Foto: Arhivă.

La Centrul Naţional de Instruire Întrunită "Getica" din localitatea Cincu, judeţul Braşov, s-a desfăşurat exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY 2018, care a avut ca scop evaluarea Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.

Acţiunea a fost realizată de specialişti din cadrul Statului Major al Forţelor Terestre şi al Comandamentului Diviziei Multinaţionale Sud-Est şi monitorizată de Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa.

La finalul exerciţiului, Brigada a fost declarată compatibilă, a declarat generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Apărării.


Nicolae Ciucă: Este o zi importantă şi sunt foarte fericit că mă aflu aici, la acest eveniment. I-am spus şi comandantului de Brigadă cât de mândru sunt şi cât de mândre sunt Forţele Armate Române datorită realizărilor la care s-a ajuns. Cu adevărat, meritaţi tot respectul şi consideraţia noastră pentru dedicare şi profesionalism. Aşadar, de la declaraţia de iniţiere a capabilităţii din 2017, această unitate a progresat rapid pentru a ajunge la standarde NATO, iar aici şi acum pot spune 'misiune îndeplinită.


Etichete Centrul Naţional de Instruire Întrunită "Getica"CincuSCORPIONS FURY 2018Nicolae Ciucănato

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live