Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Noiembrie 2020
Vizualizari: 198
Comentează add

Evenimente la Târgul de Carte "Gaudeamus" Radio România

radiojurnal

Astăzi s-a deschis cea de a 27-a ediție a Târgului de Carte "Gaudeamus" organizat de Radio România.

Evenimentul se va desfășura timp de o săptămână, până duminică, 22 noiembrie, într-un format integral online din cauza pandemiei de coronavirus.

Peste 100 de companii, între care, prestigioase edituri din țară și distribuitori de carte, muzică și jocuri educativ se vor regăsi pe site-ul gaudeamus.ro, cu pagini de prezentare individuale dedicate Târgului.

Din jumătate în jumătate de oră se pot vedea acolo în premieră prezentări de carte sau colecții. De la ora 10:30 a avut loc o astfel de lansare a editurii Universității din București.

Reporterul Mihaela Helmis a urmărit acest eveniment și pe autoarea cu numele pseudonim Ela E.H.


Ela E.H.: Mă bucur foarte mult să fiu astăzi alături de dumneavoastră, de cei de la Gaudeamus și de toţi cititorii şi vă mulţumim că de această dată ne-aţi primit în casele dumneavoastră, chiar dacă nu a mai fost posibil să ne vedem faţă în faţă aşa cum ar fi fost în mod normal într-un Târg de Carte Gaudeamus.


Reporter: E o secvenţă dintr-o lansare de pe noul site gaudeamus.ro care, iată, are avantajul de a se auzi bine, dar ceea ce lipsește este zumzetul târgului și toată emulația prezențelor în jurul standurilor fizice, care anul acesta s-au transformat în standuri virtuale.

La această oră se desfășoară alte asemenea lansări de carte. În cursul dimineții au fost împreună cu noi şi au putut să fi urmărite, iar acum sunt deschise în arhivă cărți de la Editurile Curtea Veche, Editura Universității din București, Editura Creator, Editura Ganesha și Editura Integral. În cursul după-amiezii vom avea de la Editura Polirom lansarea unei cărți interesante "Wuhan. Jurnal dintr-un oraș în carantină".

Mai avem prilejul să urmărim încă 11 asemenea lansări de carte. Toate pot să fi urmărite apoi în arhiva pe care o puteți deschide pe noul site, amplu și bogat în informații, www gaudeamus.ro.


Etichete targul de carte gaudeamusradio romania(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live