Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iuliana Anghel

2 Iunie 2016
Vizualizari: 939
Comentează add

Ambasadorul Italiei, Diego Brasioli, a declarat că Radio România a devenit un partener esenţial pentru serviciul public din Italia, RAI.

Evenimente culturale de Ziua Naţională a Italiei

iuliana-anghel

Foto: Ambasadorul Diego Brasioli.

Astăzi este Ziua Naţională a Italiei. Ambasada acestei ţări la Bucureşti a organizat o serie de evenimente culturale şi va oferi în această seară o recepţie oficială.

Într-o declaraţie pentru Radio România Actualităţi, ambasadorul Diego Brasioli, a subliniat că relaţiile dintre cele două ţări au atins o intensitate maximă. 

Diego Brasioli: "Acest lucru se reflectă atât din punct de vedere politic, cât şi social. În Italia trăiesc peste un milion de români foarte bine integraţi în societatea şi economia noastră. Anul trecut, schimburile comerciale bilaterale au atins recordul de peste 13,5 miliarde de euro, în creştere cu aproape 10% faţă de anul precedent. Tot în 2015 au fost înregistrate peste 2.200 de noi societăţi italiene în România. Vreau să amintesc şi excelentele relaţii dintre Radio România şi Radio RAI. Există o convergenţă strategică la nivelul mijloacelor de comunicare, iar radioul este un instrument foarte puternic. Aceste relaţii s-au intensificat printr-o serie de proiecte comune. Radio România a devenit un partener esenţial pentru serviciul public din Italia, RAI."


Etichete Evenimente culturale de Ziua Naţională a ItalieiAmbasadorul ItalieiDiego BrasioliRadio România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live