Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Iunie 2021
Vizualizari: 623
Comentează add

Restricții de circulație pe arterele din jurul Arenei Naționale din Capitală, unde se va disputa meciul de fotbal dintre Austria și Macedonia de Nord.

EURO 2020: Primul meci pe Arena Națională din Capitală-reguli și restricții EURO 2020: Primul meci pe Arena Națională din Capitală-reguli și restricții - Conține video

radiojurnal

Arena Națională. Foto: FRF.

Arena Națională va găzdui, astăzi, de la ora 19:00, meciul Austria - Macedonia de Nord, în Grupa C de la EURO 2020.

Este primul meci de la CampionatulEuropean 2020 organizat la București.

Suporterii vor avea acces astăzi pe Arena Națională din Capitală, la meciul de fotbal dintre Austria și Macedonia de Nord, de la EURO 2020, pe baza biletelor și a brățărilor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

Ei trebuie să aibă asupra lor și actele de identitate cu care și-au rezervat biletele.

Cum cea mai mare parte a spectatorilor vor fi suporteri ai celor două echipe, în dispozitivul de ordine publică se vor afla jandarmi, vorbitori de limba engleză, sprijiniți de ofițeri de poliție din Austria și Macedonia de Nord, care au misiunea de a facilita dialogul și transmiterea principalelor mesaje ale autorităților române.

Arterele rutiere din jurul stadionului sunt închise, poliția va fluidiza traficul și îi va îndruma pe conducătorii auto pe rute care să evite a străzile restricționate pentru a ajunge la destinația dorită.

HARTA: Restricţii de circulaţie auto în zona Arenei Naţionale. Sursa: bpr.politiaromana.ro

Comunicat al Brigăzii Rutiere București:

Informare meci AUSTRIA-MACEDONIA DE NORD din 13 iunie

În data de 13 iunie a.c., începând cu ora 19.00, pe Stadionul „Naţional Arena”, se va desfăşura meciul de fotbal între echipele reprezentative ale AUSTRIEI şi MACEDONIEI DE NORD, în cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA EURO 2020.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, începând cu data de 12 iunie a.c., ora  07.00, se va interzice oprirea sau staționarea pe arterele care fac parte din perimetrul de siguranță, respectiv:

          - Bd. Basarabia, între Piața Muncii și Bd. Chișinău, ambele sensuri de circulație, inclusiv trotuarul din Bd. Basarabia;

          - Bd. Pierre de Coubertin, ambele sensuri de circulație;

          - Str. Maior Coravu, ambele sensuri de circulație;

          - Str. Șerbănică Vasile, ambele sensuri de circulație;

          - Str. Tony Bulandra (inclusiv sens giratoriu între străzile Maior Coravu și Tony Bulandra), ambele sensuri de circulație;

          - Str. Vatra Luminoasă, ambele sensuri de circulație.

          Organizatorul evenimentului va asigura eliberarea tronsoanelor menționate mai sus prin măsuri de notificare și ulterior ridicarea autovehiculelor parcate în zona de restricție.

În data de 13 iunie a.c., traficul rutier se va restricționa gradual, începând cu ora 07.00, în funcție de afluența publicului și dacă situația o va impune, iar începând cu ora 14.00 va fi restricționat complet, după cum urmează:

- Str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;

- Bd. Pierre de Coubertin, între Șos. Iancului și sensul giratoriu de la intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;

- Str. Vatra Luminoasă, între Șos. Mihai Bravu și Bd. Pierre de Coubertin, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;

-  Str. Tony Bulandra;

- Bd. Basarabia între Piața Muncii și Bd. Chișinău, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.

Solicităm conducătorilor de autovehicule:

* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic;

* să nu oprească ori să staţioneze pe arterele menționate mai sus, care fac parte din perimetrul de siguranță;

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să respecte semnalele polițiștilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

   Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

          Rute ocolitoare:

          - Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd.  Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;

          - Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;

          - Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Colentina – Șos. Fundeni;

          - Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

VIDEO: Arena Națională este pregătită să primească suporterii celor două echipe (data filmării: 11.06.2021). Sursa video: Gabriel Bucur/RRA.


Potrivit Ro Vaccinare, începând cu ora 10.00, o echipă medicală de la Circul Metropolitan București va fi prezentă în centrul De vaccinare din incinta Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu”.

Programul de vaccinare va fi 10.00-18.00 în zilele cu meciuri: 13, 17, 21 și 28 iunie. Vaccinul administrat: Janssen produs de Johnson&Johnson.  

 (RS)


Etichete euro 2020arena nationalarestrictiicapitalafotbalaustriamacedonia de nord(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live