Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Februarie 2018
Vizualizari: 759
Comentează add

Ministrul finanţelor estimează că în prima parte a lunii viitoare va fi adoptat în Guvern noul document ce va înlocui controversata declaraţie 600.

Eugen Teodorovici anunță cu ce va fi înlocuită declarația 600

radiojurnal

  Eugen Teodorovici  

Ministrul finanţelor estimează că în prima parte a lunii viitoare va fi adoptat în Guvern noul document ce va înlocui controversata declaraţie 600.
 
Eugen Teodorovici a explicat, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că are în vedere o abordare nouă, care să simplifice procedurile pentru cei cu activităţi independente, iar aceștia vor avea un singur formular de depus.
 
Proiectul, ce va consta dintr-un calup de măsuri, ar urma să fie finalizat şi discutat în Guvern săptămâna viitoare, iar apoi supus dezbaterii publice.
 
Ministrul a promis un termen corect de depunere şi posibilitatea declarării online.
 
Cei care au depus deja Formularul 600 nu vor fi obligaţi să completeze noul document, decât dacă vor să facă rectificări în estimarea câştigurilor.
 
Eugen Teodorovici a mai subliniat că cei care nu au depus declaraţia nu-şi pierd calitatea de asiguraţi în sistemul medical, făcând apel la reglementarea conform căreia asigurarea rămâne valabilă 90 de zile şi după expirarea termenului pentru care a fost achitată.
 
Cu referire la subiectul impozitului pe gospodărie, ministrul finanţelor a exclus o astfel de iniţiativă în acest an, arătând că nu există în prezent o discuţie a autorităţilor pe acest subiect.

Etichete declaratia 600ministrul finanțelorEugen Teodorovici

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live