Pe scurt:
Vineri, 28 August Acum: La minut - continuare Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live
Toate

VideoNews

 • Acciza la benzină, "dedicaţie pentru baronii locali"

  Preşedintele Băsescu a discutat la RRA despre obiecţiile sale faţă de buget, summitul UE de la Vilnius şi cooperarea dintre România şi China.
 • O brutărie din Timişoara, "un model de succes"

  Cunoscuta reţea de televiziune Euronews şi-a propus să prezinte o serie de afaceri de succes ale unor mici întreprinzători din Europa. Numită "Business Planet", seria s-a oprit în februarie la Timişoara.
 • New Jersey, între ruine şi reconstruire

  La câteva luni de la uraganul Sandy, dărăpănăturile sunt încă o mărturie a forţei cu care furtuna a lovit estul Statelor Unite anul trecut, dar şi a dificultăţilor de reconstruire
 • România "va susţine Serbia pentru aderarea la UE"

  Interviu cu ministrul sârb de externe, Ivan Mrkic, realizat de Carmen Gavrilă
 • Atentat cu bombă la Boston

  Două explozii s-au produs la tradiţionalul maraton de la Boston, în apropierea liniei de sosire a atleţilor.
 • Cutremurul din Iran, resimţit în Pakistan

  Cutremurul cu magnitudinea 7,8, produs în sud-estul Iranului, a fost resimţit de ambele părţi ale graniţei cu Pakistan şi s-a soldat, potrivit presei şi autorităţilor iraniene, cu un număr incert de morţi.
 • "Ziua Porţilor Deschise" la Radio România

  Cu ocazia împlinirii a 84 de ani de la prima emisie, Radio România le-a dat posibilitatea ascultătorilor să viziteze instituţia.
 • Inundaţii şi incendii în New York după trecerea uraganului Sandy

  Mai multe locuinţe au luat foc în New York în urma uraganului Sandy.
 • Locuitori din New Jersey, evacuaţi din calea Sandy

  Locuitorii New Jersey au fost evacuaţi după ce vântul a crescut în intensitate pe măsură ce uraganul Sandy se apropie de zona de coastă.
 • Prima dezbatere televizată între Barack Obama şi Mitt Romney

  Cei doi candidaţi au insistat pe viziunile diferite pe care le au privind reducerea deficitului şi taxarea populaţiei.
Instalaţi flash pentru a vizualiza această sectiune.

Eugen Giurgiu Eugen Giurgiu - Conține audio

13 Septembrie 2011
Comentează add

de Izabela Aivăncesei

Pensionar de câţiva ani, profesorul Eugen Giurgiu, în dialog astă-seară cu Izabela Aivăncesei, continuă să-i ajute pe cei bolnavi şi prin cărţile pe care le publică.

izabela-aivancesei

Eugen Giurgiu.

Ca să te vindeci e bine să îl asculţi. Doctorul biochimist Eugen Giurgiu a tratat mii de pacienţi cu boli incurabile cu ajutorul fitoterapiei.

Primul caz înregistrat cu rezultate pozitive a fost propria mamă, de care s-a ocupat în studenţie.

Avea cancer într-o fază avansată, iar acum are 99 ani. A primit sprijinul unor medici, la Cluj şcoala medicală punându-şi mari speranţe în fitoterapie.

A lucrat o viaţă întreagă în laborator şi a avut paturi în spital pentru a se ocupa de pacienţii internaţi cu tratamente realizate din plante.

Pensionar de câţiva ani, profesorul Eugen Giurgiu, în dialog astă-seară cu Izabela Aivăncesei, continuă să-i ajute pe cei bolnavi şi prin cărţile pe care le publică.

Audio:


Taguri: Eugen Giurgiu, profesor, biochimist

Articole cu teme similare:

Comentarii:

OVIDIU, 1 Mai 2013add

L-am ascultat cu interes pe acest domn. Intradevar are perfecta dreptate ca o viata cumpatata cu mult sport te poate tine departe de boli. Iar medicamentele alopate trebuie evitate cu orice pret. Daca nu ar fi ele oamenii ar trai mult si ar imbatrani sanatosi. Industria farmaceutica se pare ca e pe locul doi in lume la decese dupa cea de razboi. Acest domn ar trebui sa pregateasca oameni pe care sa-i invete pt a putea fi transmise in timp toate cunostintele dobandite de-a lungul vietii. Dac voi putea, in viitorul apropiat as fi foarte interesat sa pot deschide o clinica in care sa poata trata oamenii. In incheiere ii doresc viata lunga si multa sanatate.

carmen, 29 Martie 2013add

Foarte interesant subiectul si benefic pt noi toti. De asemenea oameni avem nevoie dar din pacate nu-i cunoastem, televiziunea promoveaza toate nulitatile si incompetentii care n-au facut nimic bun pt aceasta tara, pt oamenii sai. D-le profesor, felicitari pt rezultatele dv si pt munca dv ce vor ramane mostenire pt noi cei care credem cu adevarat in minunile plantelor

Daniela , 10 Aprilie 2012add

Am ascultat cu interes ceea ce a spus dl. dr. Giurgiu si vreau sa spun ca m-a pus pe ganduri si mi-a dat increderea ca mai avem o sansa de a ne salva, iar puterea sta in noi. Parghiile le avem, ni le-a dat si d-lui si alti mari oameni care se ocupa dezinteresat de sanatatea noastra. Va multumesc mult ca mi-ati dat ocazia de a va asculta si de a invata din ceea ce d-voastra faceti, maestre!!!

badescu vasile, 15 Septembrie 2011add

am ascultat emisiunea si doresc sa o reascult impreuna cu sotia ... daca-i posibil ? multumesc

Valentina, 15 Septembrie 2011add

Imi doresc sa ascult emisiunea in intregime deoarece cand s-a difuzat nu am putut-o asculta, am aceeasi rugaminte sa gasesc inregistrarea postata.

constantin cretescu, 15 Septembrie 2011add

va rog sa puneti inregistrarea sa o auzim si noi care nu am putut auzi emisiunea in direct. cu multumiri Cretescu

DalidisJean , 15 Septembrie 2011add

Se poate gasi undeva inregistrarea acestei emisiuni pentru a fi descarcata?

sorin, 15 Septembrie 2011add

as dori inregistrarea daca se poate

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live