Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

21 Februarie 2010
Vizualizari: 1637
Comentează add

Filmul lui Florin Şerban a obţinut Marele Premiu al Juriului - Ursul de Argint şi premiul "Alfred Bauer".

"Eu când vreau să fluier, fluier" - două premii la Berlin "Eu când vreau să fluier, fluier" - două premii la Berlin - Conține video

ioana-dogaru

Foto: www.vreausăfluier.ro

"Eu când vreau să fluier, fluier", debutul în lungmetraj al lui Florin Şerban, este primul film românesc din ultimii 17 ani care intră în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin şi reuşeşte să ia şi două premii importante: Marele Premiu al Juriului - Ursul de Argint şi premiul "Alfred Bauer".

Filmul lui Florin Şerban a fost în competiţie cu regizori renumiţi, precum Roman Polanski, Oskar Roehler, Benjamin Heisenberg, Rob Epstein şi Jeffrey Friedman sau Benoit Delépine şi Gustave de Kervern.

Marele Premiu al Juriului - Ursul de Argint a fost înmânat de celebra actriţă, Renée Zellweger lui Florin Şerban şi actorilor din rolurile principale, Ada Condeescu şi George Piştereanu.

Regizorul Florin Şerban a declarat că este "nemaipomenit de bucuros" pentru premiile obţinute de filmul său, mai ales că a lucrat cu o distribuţie care a cuprins mulţi actori neprofesionişti.

Video: Prezentarea filmului "Eu când vreau să fluier, fluier". Sursă: YouTube


Etichete BerlinFlorin Şerbanpremiifilm

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live