Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Septembrie 2016
Vizualizari: 1064
Comentează add

Manualele de clasa a IV-a de Limba română, Istorie, Geografie şi Ştiinţele Naturii vor sosi cu întârziere "din cauza contestaţiilor depuse în instanţă".

Elevii de clasa a IV-a încep şcoala fără patru manuale

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a vor primi manuale gratuite începând din acest an şcolar, a anunţat astăzi ministrul educaţiei, Mircea Dumitru, într-o conferinţă de presă.

În schimb, vor sosi cu întârziere manualele de clasa a IV-a de Limba română, Istorie, Geografie şi Ştiinţele Naturii din cauza contestaţiilor depuse în instanţă împotriva licitaţiilor organizate de minister.

Mircea Dumitru: În legătură cu aceste manuale este destul de binecunoscută situaţia deja, este vorba de nişte contestaţii legitime care au fost formulate pentru licitaţia care a fost organizată de către un organism al ministerului şi pentru clasa a IV-a avem deja un număr de manuale pe care le vom da elevilor, deci trebuie spus că elevii vor avea în clasa a IV-a manuale, dar sunt câteva discipline la care aşteptăm încă un rezultat în instanţă al acestor contestaţii şi în funcţie de acest rezultat, încercăm ca în perioada următoare să rezolvăm şi problema acelor manuale.


Etichete Manualele de clasa a IV-aLimba românăIstorieGeografieŞtiinţele NaturiiMircea Dumitrucontestaţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live