Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

18 Februarie 2013
Vizualizari: 2589
Comentează add

Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Economic Târgovişte şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat pe stradă de un tânăr de 18 ani.

Elev înjunghiat în Târgovişte

paul-poterasi

Foto: Arhivă Agerpres.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa anunţă că vor fi demarate în perioada următoare mai multe acţiuni de prevenire, în colaborare cu Poliţia după ce un tânăr de 18 ani a înjunghiat mortal, luni, un elev de clasa a IX-a de la Liceul Economic Târgovişte, în apropierea unităţii de învăţământ.

"O să facem şedinţe de informare. Vom purta discuţii cu directorii de instituţii şcolare, cu diriginţii şi cu directorii educativi din şcoli să luăm măsuri în această direcţie.

"Încercăm acum cu Poliţia să facem nişte acţiuni de popularizare în rândul tinerilor, să înveţe să evite incidentele", a precizat pentru Agerpres inspectorul şcolar general adjunct al IŞJ Dâmboviţa, Ovidiu Băsceanu.

Purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, a precizat că agresorul a spus anchetatorilor că a fost provocat de victimă.

"În timp ce se deplasa pe stradă, agresorul spune că s-a ciocnit de elevul de clasa a IX-a şi de aici a pornit conflictul.

"A fost un schimb de replici, după care agresorul l-a înjunghiat pe elev", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Elevul de 18 ani a fost prins la scurt timp după incident, iar la audieri şi-a recunoscut fapta.

Agresorul este din comuna dâmboviţeană Răzvad.

Victima, în vârstă de 15 ani, era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic şi se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat în gât. Băiatul trebuia să înceapă cursurile la ora 13.00.

O patrulă de Poliţie a dus elevul la spital, după ce a observat că băiatul pierde mult sânge.

La scurt timp, adolescentul a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.


Etichete Ştiri SudelevdecesînjunghiatDâmboviţaOvidiu BăsceanuRaluca Florescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live