Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2022
Vizualizari: 294
Comentează add

Şedinţa de judecată a fost amânată pentru mâine, pentru că în instanţă nu a fost adus un traducător de limbă română, scrie presa bulgară.

Elena Udrea, reţinută pentru 72 de ore de poliția bulgară

radiojurnal

  Elena Udrea. Foto: Arhivă.

Fostul ministru al dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, condamnată pentru corupţie, a fost reţinută astăzi pentru încă 72 de ore în baza unui mandat al procurorilor bulgari, a declarat astăzi purtătoarea de cuvânt a procurorului general, Siika Mileva, citată de agenţia de ştiri bulgară BTA.

O instanţă de judecată va decide dacă o va extrăda pe Udrea în România, acolo unde are de ispăşit şase ani de închisoare.

Şedinţa de judecată a fost amânată pentru mâine, pentru că în instanţă nu a fost adus un traducător de limbă română, scrie presa bulgară.

Fostul ministru a plecat ieri din România înainte ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să dea verdictul final în procesul "Gala Bute".

Elena Udrea a fost prinsă aseară în apropierea punctului de frontieră Kulata, la graniţa Bulgariei cu Grecia, după ce a fost dată în urmărire de autorităţile române şi a fost reţinută iniţial pentru 24 de ore.


Etichete elena udreabulgariacoruptiegala bute(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live